Hírlevél

Látogató számláló

0
8
0
5
5
4
2

Termékajánló

Termék részletekBXC légelvezető mozgásérzékelős 213

ÚJ
BXC légelvezető mozgásérzékelős 213
 • BXC légelvezető mozgásérzékelős 213
24 765 Ft

Önszabályozó légelvezető központi ventilátoros és hővisszanyerős szellőztető rendszerekhez

 • Mozgásérzékelő: Amikor a légelvezetőbe integrált mozgásérzékelő detektor 2 m-es körzetében, 100 fokos látószögében tevékenységet érzékel, aktiválja a légelvezetőt, amely a zsaluját “maximum állásra” nyitja. Az utolsó érzékelést követően, 20 perc elteltével a zsalut időzítő zárja vissza alapszellőzésre.

  Működését 2 db AAA elem (nem tartozék) biztosíthatja.

  Amennyiben a mozgásérzékelők energiaellátása céljából 12 V AC hálózat kerül kialakításra, akkor légelvezetőhöz elektromos átalakító adapter (CAL 261) szükséges.

  Airflow+ funkció: A légelvezető légszállítási tartománya a felhasználó igénye szerint akár + 50 m3/h-val növelhető, így szükség esetén állandóan nagyobb léghozam is beállítható beszereléskor, de akár utólag is. (6 féle beállítási lehetőség)

  Az intelligens BXC légelvezetők önmagukat aktiválva gondoskodnak a légcseréről, ha érzékelik, hogy a helyiség levegőminősége kedvezőtlenebbé vált, de egyúttal megakadályozzák, hogy a használaton kívüli és a kevésbé használt épületrészekből a szellőztető rendszeren keresztül indokolatlanul áramoljon ki a fűtési rendszer által felmelegített levegő. Alkalmazásukkal a szellőzés a kiszolgáló helyiségek funkciója szerint szabályozhatóvá válik, így más-más légcsere biztosítható a használat és az igények függvényében.

   

  Főbb alkalmazási lehetőségek:

  Családi ház, lakás: wc-be

  Iskola, óvoda::osztályterem

  Szálloda, panzió, kollégium, idősek otthona: tárgyaló helyiségekbe, társalgóba

   

  Használati útmutató

   

 • Státusz
  ÚJ