Hírlevél

Látogató számláló

0
8
0
5
5
4
1

Termékajánló

Termék részletekBXC légelvezető páraérzékelős (higro) 211

ÚJ
BXC légelvezető páraérzékelős (higro) 211
 • BXC légelvezető páraérzékelős (higro) 211
17 590 Ft

Higro(pára)szabályozás: a légszállítást a belső relatív páratartalom szerint szabályozza. Léghozam adatok: 12-80/130 m3/h (100 Pa)

 • Higro(pára)szabályozás: a légszállítást a belső relatív páratartalom szerint szabályozza. Léghozam adatok: 12-80/130 m3/h (100 Pa)

  Airflow+ funkció: A légelvezető légszállítási tartománya a felhasználó igénye szerint akár + 50 m3/h-val növelhető, így szükség esetén állandóan nagyobb léghozam is beállítható beszereléskor, de akár utólag is. (6 féle beállítási lehetőség)

  Az intelligens BXC légelvezetők önmagukat aktiválva gondoskodnak a légcseréről, ha érzékelik, hogy a helyiség levegőminősége kedvezőtlenebbé vált, de egyúttal megakadályozzák, hogy a használaton kívüli és a kevésbé használt épületrészekből a szellőztető rendszeren keresztül indokolatlanul áramoljon ki a fűtési rendszer által felmelegített levegő. Alkalmazásukkal a szellőzés a kiszolgáló helyiségek funkciója szerint szabályozhatóvá válik, így más-más légcsere biztosítható a használat és az igények függvényében.

  Főbb alkalmazási lehetőségek:

  Családi ház, lakás: fürdőszobába, zuhanyzóba, konyhába (FBE 1089 zsírszűrő kiegészítővel),

  Iskola, óvoda, fitness terem és egyéb szolgáltató egységek: öltöző és zuhanyzóhelyiségekbe

   

  Használati útmutató

   

 • Státusz
  ÚJ