Hírlevél

Látogató számláló

0
7
8
2
1
8
0

Termékajánló

Termék részletekHelios HRFW 250/4 TK Axiális csőventilátor, Termokontaktos kivitel

Helios HRFW 250/4 TK Axiális csőventilátor, Termokontaktos kivitel
228 725 Ft

Helios légtechnikai “Know−how” A legkülönlegesebb alkalmazásoknál láthatjuk mire képesek a Heliosnál fejlesztett ventilátorok.

 • A világ eddigi legnagyobb − 22 méteres − mesterséges tornádójának létrehozásakor is Helios ventilátorokat alkalmaztak. A tornádó előidézése egy 2 800mm átmérőjű mennyezeti főventilátor, és további 40 db, oldalt, spirálisan elhelyezkedő ventilátor feladata volt.

  A Heliosszal fedett csarnokokban is lehetséges a szörfözés. Franciaországban 27 db nagy axiális ventilátor szolgáltatja a “szelet”, amely erőssége a 7 Beaufortot is elérte, a szörfösök nagy örömére.

  A mobil axiális “szélgépek” szétszerelés nélkül szállíthatók egyik rendezvényről a másikra.

   

  Villamos csatlakozás:

  A sorkapocs a motor hátsó fedele (IP 55) alatt található. A HRF kiviteleknél a ház oldalán elhelyezett csatlakozódobozba van kivezetve.

  Járókerék:

  Nagy nyomásra méretezett járókerék, 7 db profilos műanyag lapáttal, dinamikusan kiegyensúlyozva. Üzemelési tartomány −30 és +60 ° C között.

  Motor:

  Zárt ház, fröccsöntött alumíniumból. Védettség IP 54, golyóscsapágyazott. Karbantartást nem igényel, a rádióvételt nem zavarja. A tekercselés nedvesség ellen védő impregnálással készült. Maximális szállított közeghőmérséklet a táblázatban.

   

  Műszaki jellemzők:

  Egyfázisú, 230 V / 50 Hz, kondenzátoros motor, védelem IP 54/ IP55

   

  Fordulatszám: 1380 min1

  Térfogatárm: 960 V m3/h

  Motor teljesítmény: 44 W

  Súly: 7,5 kg

  Hőmérséklet: 40-60°C