Hírlevél

Látogató számláló

0
7
6
7
2
9
0

Termékajánló

Termék részletekHygrotimer TK páraérzékelő kapcsoló és szabályozó

Hygrotimer TK páraérzékelő kapcsoló és szabályozó
15 875 Ft

A HYGROTIMER páraérzékelő kapcsoló alkalmazásával lehetséges egy helyiség páratartalmától függően a szellőztető ventilátor vezérlése, így elkerülhető a nem kívánt pára lecsapódása és a penészedés.

 • A HYGROTIMER alkalmazásával lehetséges egy helyiség páratartalmától függően a szellőztető ventilátor vezérlése, így elkerülhető a nem kívánt pára lecsapódása és a penészedés. A páraérzékelő kapcsolót, az elszívó ventilátortól függetlenül, falon kívül, a páratartalom mérés szempontjából legoptimálisabb helyre lehet felszerelni.
  A helyiség megengedett maximális páratartalom értékét a Hygrotimer-en található forgatógombbal lehet beállítani. Amennyiben a páratartalom eléri a beállított értéket, a készülék bekapcsolja a ventilátort, így elindul a szellőztetést.

  A páratartalom közelítő értéke 45 és 80% között állítható. A forgatógomb jobb szélső értéhénél OFF funkció funkció aktiválható, amely kikapcsolja a páraérzékelés funkciót.

  A páraérzékelő kapcsoló rendelkezik időzítési funkcióval is, amely a páratartalomtól függetlenül vezérli a ventilátort, a helyiség világításának lekapcsolása után.

  A Hygrotimer időzítés funkcióját külső indító feszültséggel lehet aktiválni, ekkor a vezérlő feszültség (általában a helyiség lámpájának kapcsoló Fázisa) ráadásakor elindul a ventilátor. A vezérlő feszültség megszűnésekor az elektronika 5 percig mégműködteti a ventilátort.

  A páraérzékelő kapcsoló két sebességes ventilátorokhoz is alkalmazható. Az L1 kimeneten a készülék alapállapotban, az L2 kimeneten megemelkedett pára esetén, magas fordulaton üzemelteti a ventilátort.

   

  Műszaki jellemzők:
  Névleges feszültség: 230V +/- 10%
  Hálózati frekvencia: 50 Hz
  Terhelhetőség: 350W
  Páratartalom állítás: 45-80% RH
  Kikapcsolási idõzítés timer funkcióban: Kb. 5 perc
  Méretek: 80x80x28mm

   

  Műszaki leírás és bekötési rajz letölthető itt.

   

  Készleten