Hírlevél

Látogató számláló

0
7
2
2
8
4
2

Termékajánló

Vents

Vents

A VENTS egy erőteljes kutatási, fejlesztési és gyártási vállalkozás, amely Európában a legnagyobb, legkorszerűbb gyártóüzemet birtokolja, és gyártja a teljes szellőztetési és légkondicionáló berendezéseket, az egyszerűtől a legbonyolultabb VENTS, Domovent, Plastivent, Aluvent, X-VENT, AirVENTS TM-en keresztül.

A VENTS termékcsalád, több mint 10 000 darabot foglal magában, lakossági és ipari szellőztetésre összpontosítva, amelyet különféle célközönségekre és különböző éghajlati területekre vágnak.

A VENTS gyártóüzemek több mint 60 000 m2-en helyezkednek el. A 16 műhely mindegyikét a nemzetközi szabványoknak megfelelően alakították ki, hogy lefedje a teljes értékű termelési ciklust. A VENTS vállalat több mint 2000 szakemberrel dolgozik. A csapatmunka célja, hogy kész szellőztető termékeket biztosítson, az ötletektől és a tervezéstől kezdve, egészen a kész high-tech termékekig. A VENTS fejlesztési stratégiája az innovációk megvalósításán és a fejlett technológiák klimatikus berendezések alkalmazásán alapul.